Des del diumenge 13 de maig fins el dijous 24 de maig, pots participar en el concurs de fotografia de l’Entrepaniare. Podràs guanyar un lot de productes dels 2 establiments.

Per participar-hi només cal que pengis una foto del teu entrepà i ens etiquetis a Facebook: @ForniPastisseriaPrat i @BrunesCansaladers o a Instagram: @fornpastisseria prat i @brunesartesans. Durant Mollet és Fira (el 25 i 26 de maig) el guanyador es decidirà per votació popular!

Passa per la nostra parada i vota la teva preferida!

Bases del concurs

1. Segueix a Cansaladeria Brunés i Forn i Pastisseria Prat a facebook i/o Instagram
2. Penja una fotografia del teu entrepà
3. Etiqueta’ns a una de les dues xarxes socials o ambdues:

Facebook: @ForniPastisseriaPrat i @BrunesCansaladers
Instagram: @fornpastisseriaprat i @brunesartesans.

Per participar:

1. Els participants poden penjar tantes fotografies com vulguin essent vàlides les que es presentin entre el dia 13/5/18 i el 24/5/18
2. La fotografia més votades s’endurà un val per a un pack d’hamburgueses de sabors de Cansaladeria Brunés i un per a una coca de forner, una barra de pagès i una bossa de magdalenes del Forn i Pastisseria Prat.
3. La participació es gratuïta
4. Les persones participants assumeixen l’autoria de les seves imatges i reconeixen tenir l’autorització de les persones que es puguin reconèixer a les fotografies o dels seus tutors, si és el cas.
5. Les fotografies amb perfil privat o a les que Cansaladeria Brunés i Forn i Pastisseria Prat no puguin accedir no podrán participar a concurs.
6. Les fotografies seran exposades a la Fira Gourmet de Mollet del Vallès el proper 26 i 27 de Maig a l’estant de Forn i Pastisseria Prat on es decidiran els guanyadors per votació popular al llarg de les dues jornades.
7. La participació al concurs suposa l’acceptació de les bases.