Aquesta és la fotografia guanyadora del concurs de l’Entrepanaire 2018! La decisió va ser per votació popular durant el cap de setmana del 26 i 27 de maig a Mollet és Fira. En el nostre stand hi teníem l’exposició de les fotos participants i aquesta va ser la fotografia més votada. Felicitats!

 

 

Bases del concurs

1. Segueix a Cansaladeria Brunés i Forn i Pastisseria Prat a facebook i/o Instagram
2. Penja una fotografia del teu entrepà
3. Etiqueta’ns a una de les dues xarxes socials o ambdues:

Facebook: @ForniPastisseriaPrat i @BrunesCansaladers
Instagram: @fornpastisseriaprat i @brunesartesans.

Per participar:

1. Els participants poden penjar tantes fotografies com vulguin essent vàlides les que es presentin entre el dia 13/5/18 i el 24/5/18
2. La fotografia més votades s’endurà un val per a un pack d’hamburgueses de sabors de Cansaladeria Brunés i un per a una coca de forner, una barra de pagès i una bossa de magdalenes del Forn i Pastisseria Prat.
3. La participació es gratuïta
4. Les persones participants assumeixen l’autoria de les seves imatges i reconeixen tenir l’autorització de les persones que es puguin reconèixer a les fotografies o dels seus tutors, si és el cas.
5. Les fotografies amb perfil privat o a les que Cansaladeria Brunés i Forn i Pastisseria Prat no puguin accedir no podrán participar a concurs.
6. Les fotografies seran exposades a la Fira Gourmet de Mollet del Vallès el proper 26 i 27 de Maig a l’estant de Forn i Pastisseria Prat on es decidiran els guanyadors per votació popular al llarg de les dues jornades.
7. La participació al concurs suposa l’acceptació de les bases.