Condicions i Avís Legal

DADES D’IDENTIFICACIÓ:
La raó social del Forn i Pastisseria Prat és PRATS PA S.L.
El domicili social de PRATS PA, S.L. és a l’Avda. Calderó 48 de Mollet del Vallès (08100) de Barcelona
Entitat prevista de CIF: B59315150 i  correu electrònic: info@fornipastisseriaprat.com
Protecció de Dades:
Segons estipulat a la Llei Orgànica de 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal, informem que les dades que voluntàriament es facilitin a través de la pagina web o xarxes socials seran incorporats a un fitxer de titularitat privada, inscrit a l’Agencia Espanyola de Protecció de Dades, de responsabilitat de PRATS PA, S.L.
Així mateix s’autoritza expressament a PRATS PA S.L. a tractar les dades personals amb la finalitat de remetre comunicacions comercials per l’oferta, promoció o contractació de productes i serveis per part de PRATS PA S.L. per qualsevol mitja, inclòs el correu electrònic.
Vigència de la informació
L’accés al portal del Forn i Pastisseria Prat, i així mateix la informació relativa a qualsevol dels productes i serveis que aquesta conté comporta l’acceptació de les condicions contemplades en el present avís legal. D’igual forma la informació continguda en aquestes pàgines és la vigent en l’actualitat després de l’última actualització realitzada. No obstant, la informació relativa a productes i serveis oferts en aquesta pàgina web és exclusivament orientativa i de cap manera vinculant.
Propietat intel·lectual o industrial
El contingut de la present pàgina web està protegit per la Llei de Propietat Industrial o Intel·lectual. Per tant els continguts, codis, font, forma, disseny, pàgines, marques, noms comercials, logotips, fotografies, així com denominació de productes, aplicacions i eines són propietat del Forn i Pastisseria Prat i la seva distribució, modificació, transmissió, còpia o qualsevol utilització dels mateixos ha de ser autoritzada expressament pel Forn i Pastisseria Prat. S’ha d’advertir que la infracció de les normes protectores de la propietat industrial o intel·lectual comporta, en el seu cas, a més de les possibles responsabilitats econòmiques l’exigència de responsabilitats penals.
Responsabilitats
La informació continguda en aquestes pàgines web és la vigent en la data de la seva última actualització i no representa cap obligació contractual pel Forn i Pastisseria Prat sinó que s’exposa amb finalitat informativa i no constitueix una oferta de compra o venda de cap tipus de producte o servei.
El Forn i Pastisseria Prat refusa qualsevol responsabilitat que es derivi de la mala utilització dels continguts de les seves pàgines web i es reserva el dret a actualitzar-los, eliminar-los, limitar-los o impedir l’accés, de manera temporal o definitiva sense necessitat d’avís previ. Tampoc es fa responsable sobre qualsevol informació no elaborada directament per l’empresa i refusa, de manera especial, qualsevol responsabilitat sobre la informació continguda en les pàgines web a les que es té accés mitjançant enllaços (links).
Així mateix, el Forn i Pastisseria Prat no es fa responsable dels possibles errors de seguretat que es puguin produir per l’ús d’ordinadors infectats amb virus informàtics, ni de les conseqüències derivades del mal funcionament del navegador (browser) o per l’ús de versions no actualitzades

 

CONSENTIMENT TARGETA CLIENT ARTESANSENXARXA

TARGETA CLIENT: Targeta moneder, on s’acumulen descomptes de les compres realitzades en el mateix establiment i es bonifiquen en compres futures. Gestió administrativa, comptable, serveis, promocions, encàrrecs i descomptes per fidelitat que la mateixa targeta ofereix i permet.

Cansaladeria-Xarcuteria Brunés (Gourmet Mollet 2017 S.L. – B66948225), vinculat a ARTESANSENXARXA  (LOCALASS, S.L.), xarxa que agrupa artesans per gestionar els serveis integrals a domicili i d’assistent personal.

CONSENTIMENT DE L’INTERESSAT

En compliment del Reglament General de Protecció de Dades -UE-2016/679, i segons els articles, 5, 6 i 7, se l’informa que el responsable del tractament de les seves dades és: Raó Social: LOCALASS, S.L. (ARTESANSENXARXA) d’ara endavant, ARTESANSENXARXA, CIF/NIF: B67507467 Direcció: ARAGÓ, 390, áticP-12, 08013, BARCELONA, info@artesansenxarxa.com

ARTESANSENXARXA, tracta la informació i les dades personals que ens faciliten les persones, de manera lícita, lleial i transparent en relació amb l’interessat, amb fins determinats, explícits i legítims i no seran tractats ulteriorment de manera incompatible amb aquests fins, les dades han de ser adequats, pertinents i limitatsal que és necessari en relació amb els fins per als quals són tractats i si cal, actualitzats.